Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2019

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΑΒΙΝΙΑΣ

1)    Ποιός είναι ο Σωτηράκης;
Ο Σωτηράκης για μένα είναι κάποιος που τον συναντάμε σχεδόν καθημερινά, ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι ένας αθώος χαρακτήρας, ο οποίος παίρνει ερεθίσματα από αυτά που βλέπει και τα υιοθετεί “αφιλτράριστα”. Θα τον παρομοίαζα με μία λευκή σελίδα, που ο καθένας έχει γράψει κάτι.

2)    Ποιες δυσκολίες κλήθηκες να αντιμετωπίσεις για να ενσαρκώσεις τον Σωτηράκη;
 Η μόνη δυσκολια ήταν ότι στις πρόβες, ο σκηνοθέτης (Θοδωρής Τούμπανος), δε μου έλεγε να διορθώσω πράγματα. Δεν ξέρω γιατί αλλά για μένα, ήταν ανησυχητικό, άσχετα αν τελικά, είχε δίκιο. Σε γενικές γραμμές η αλήθεια είναι, πως δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα.  Μικρός δεν ήμουν από τα πιο ήσυχα παιδάκια που υπήρχαν – όχι πως τώρα είμαι δηλαδή – άρα, εν μέρει, φέρνω ξανά αυτόν  τον άτακτο μικρό, που είναι μες την ενέργεια και τις απορίες.

image1

3)    Έχεις κοινά στοιχεία με τον Σωτηράκη;
Η αλήθεια είναι πως ναι.  Βρήκα πολλά κοινά με αυτόν, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Όσοι έχουν δει την παράσταση και με ξέρουν, όλοι μου έχουν πει το ίδιο πράγμα. Ότι δηλαδή ο Σωτηράκης, είμαι εγώ. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να τρομάξω αλλά σίγουρα προς το παρόν, το διασκεδάζω.

4)    Πώς αντιμετωπίζει το κοινό τον Σωτηράκη ως χαρακτήρα; Νιώθει συμπάθεια ή βλέπει στο πρόσωπό του ένα πρόβλημα που δεν θα ήθελε να ‘χει απέναντί του στην πραγματική ζωή;
Πιστεύω πως έχει να κάνει με τον καθένα ξεχωριστά και με το πως έχει μάθει να αντιμετωπίζει αυτό που βλέπει. Θεωρώ ότι τον συμπαθούν και είναι μαζί του σε όλο αυτό κι αν βλέπουν κάπου πρόβλημα, σίγουρα δεν είναι ο Σωτηράκης αλλά οι άλλοι χαρακτήρες, που αντιπροσωπεύουν την κοινωνία ή πρόσωπα αυτής.
 
5)    Πέραν της παράστασης του Σωτηράκη, ασχολείσαι με κάτι άλλο καλλιτεχνικά;
Αυτή την περίοδο συμμετέχω στην παιδική παράσταση “Ο Πινόκιο” στο Θέατρο Σταθμός αλλά και σε 2 ακόμα θεατρικές αυτοσχεδιαστικές παραστάσεις improv, στο θέατρο Άβατον “Improv Comedy Nights” με την ομάδα Κακές Ιδέες και στο Θέατρο Vault  “Θυμάσαι πως γνωριστήκαμε;” με την ομάδα Μη Μου Up Two.

image2

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Ο Γάλλος συγγραφέας και χορογράφος Pascal Rambert παρουσιάσε ‘‘Το τέλος του Έρωτα’’ για πρώτη φορά το 2011, στο φεστιβάλ της
    Read More
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 The Beatles Live Tribute Band @ Κύτταρο! Οι Μπήτλς στο Κύτταρο ..!Με αφορμή τη πρόσφατη ανακυκλοφορία του
    Read More
  • Το Elvis Presley Fan Club στην Ελλάδα το rockandroll.gr, η ραδιοφωνική εκπομπή Rock 'n' Roll is here to stay και
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL