Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2019

01 costas tzanidakis dj

Sevengill / Within Progress / Glass Eye Filter

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
Date: Παρασκευή, 31 Μάιος 2019

Παρασκευή 31 Μαίου
Sevengill / Within Progress / Glass Eye Filter
Fb event: https://www.facebook.com/events/1009135629282749/
4 νέες μπάντες του progressive χώρου από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα βρεθούν στις 31 Μαΐου στο An Club για μια βραδιά γεμάτη μετρήματα! Μην ξεχάσετε τα κομπιουτεράκια σας.

Εισόδος: 6€ προπώληση, 8€ ταμείο
Πόρτες: 8:30μμ
Έναρξη: 9:00μμ

———

Οι Sevengill είναι μια Post-Progressive metal μπάντα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το 2016 και αμέσως ξεκίνησαν να γράφουν δικό τους υλικό και να παίζουν σε μικρές underground σκηνές.
Μέσω της μουσικής τους εκφράζουν βαθύτερες ανησυχίες, χρησιμοποιώντας περιστασιακές συναισθηματικές εκρήξεις ως μέσο επικοινωνίας. Αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω στη δημιουργία του πρώτου τους EP.

Facebook: https://www.facebook.com/Sevengill.band/
Bandcamp: https://sevengill.bandcamp.com/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7QHD94RL7atzbKbmP8-7zA

———

Οι Within Progress είναι ένα νέο πενταμελές, progressive metal/rock σχήμα από τη Θεσσαλονίκη. Έχει κυκλοφορήσει ένα ΕΡ με τίτλο “Oceans οf Time” τον Απρίλιο του 2018 από το οποίο έχουν κυκλοφορήσει ένα music video κι ένα lyric video.
Ο ήχος της μπάντας κυμαίνεται στο μοντέρνο progressive των 2000s και μετά (Tool, Tesseract, Gojira, Leprous κ.ά) με αρκετά ambient και ελληνικά παραδοσιακά στοιχεία.

Bandcamp: https://withinprogress.bandcamp.com

Facebook: https://www.facebook.com/withinprogress/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCyF_9zfHgYV8QiO3weyVXlA

———

Οι Glass Eye Filter είναι μια progressive metal μπάντα από την Αθήνα. Έχουν μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP “An Arboreal Shrine”, το οποίο συνοδεύουν ένα video clip και ένα lyric video. Με νέο πλέον lineup είναι έτοιμοι να μοιραστούν τη μουσική τους με τη σκηνή.

Facebook: https://bit.ly/2oZkVGi
Bandcamp: https://bit.ly/2D75sLN
YouTube: https://bit.ly/2DEujHX

 

 

All Dates


  • Παρασκευή, 31 Μάιος 2019

Powered by iCagenda

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • The Phantom of the Opera του Andrew LIoyd Webber στο Christmas Theater τον Φεβρουάριο 2020 Το σπουδαιότερο μιούζικαλ όλων των
    Read More
  •   Συναυλίες, DJ sets, βουτιές, πιόματα, χοροί, μάσες, ξάπλες, μαρσαρίσματα, ψησίματα, τσουγκρίσματα, ρομάντζο κάτω από τα αστέρια και πάνω απ’
    Read More
  • Το Athens United summer fest και η Angels PR Music Promotion παρουσιάζουνΑΤΗΕNS UNITED SUMMER FEST 2019 9 ημέρες, 45 μπάντες
    Read More

Cover1908

dj party

 uploads 2013 04 Kyttaro Logo 2014 new

an club

stavros tou notou